Radie: Av
Radie:
km Set radius for geolocation
Sök

Golfguiden Online – Golfguiden för hela Skandinavien!

Med Golfguiden Online hittar du snabbt golfklubbar i Sverige, Danmark och Norge. Du kan även söka på boende nära golfbana.
På Golfguiden Online finns även Mer Golf – med golfinstruktioner på video, Internationella golfnyheter m.m.

Golfguiden Online – Systersite till golfpaket.se

Golfguiden Online är en systersite till golfpaket.se som är sökmotorn online sedan 2003 för hotell och golfklubbar med golfpaket och boende nära golfbana.
Vi är sedan flera år tillbaka en av de ledande söktjänster online för golfpaket i Sverige. Redan från start hade vi en kart/guide tjänst på golfpaket.se – GolfGuiden. Det fanns även möjlighet att ladda ner GolfGuiden till egen dator som en applikation. Från 2006 startade vi även upp särskild informationssida för Golfguiden där det fanns möjlighet att använda Golfguiden direkt på webbsidan utan att behöva ladda ner som en applikation.

Sedan dess har ny hemsida lanserats med mer innehåll. Golfguiden Online är nu en guide för hela Skandinavien med möjlighet att söka på alla golfklubbar i Sverige, Danmark och Norge. Man kan även söka på boende nära golfbana. 

Fungerar lika bra på desktop, laptop, läsplatta eller mobil!

Golfguiden Online är auto responsiv – vilket innebär att sidan fungerar lika bra på desktop, laptop, läsplatta och mobil.

Välj olika sätt att få information om golf i Sverige, Danmark och Norge!

Sökning i sökmeny och på karta

 • Fritextsök i fältet “Sök nyckelord” 

  Här kan du fritextsöka i fältet ”Sök nyckelord” på golfklubb eller hotells namn.

 • Sök direkt i sökmenyn på “Kategori” och/ eller “Plats” 

  Välj mellan att söka direkt i sökmenyn på kategori och/ eller region. Väljer du “Plats” i menyn – välj sedan land, region eller län i listbox. Du kan även börja skriva tex. ett län så kommer förslag fram i fältet. Efter du har valt tex. län visas alla hotell och golfklubbar i länet – både på karta och listning under kartan. Du kan sedan antingen använda kartan och zooma eller flytta kartan, eller välja hotell och golfklubbar som listas nedanför kartan.

 • Sök i närheten där du befinner dig just nu – “Geolocation”

  Vill du se hotell eller golfklubbar i närheten där du just nu befinner dig så kan du klicka på gröna knappen “Kugghjulet” sidan om sökfältet. Här kan du välja avstånd upp till 10 mil. Hotell och golfklubbar visas då inom den radie du valt. Förutsättning för att denna funktion skall fungerar är att du har inställningar för din dator med “platsinställningar”.

Få översiktlig information för olika regioner

 • Se bildspel och få information i regionen

  Du kan även “browsa” på olika regioner som t.e.x “Golf i Södra Sverige” – då ser du hotell och golfklubbar som medverkar med mer information i bildspel. Bra om du tex vet ungefär vart du vill åka och spela golf och vill ha överblick vad som erbjuds i regionen

Planera din resväg – onlinetjänst för varje hotell och golfklubb

På varje hotell och golfklubbs informationssida på Golfguiden Online finns en onlinetjänst  som heter “Planera din resväg”. Klickar du på knappen så visas färdväg till hotellet eller golfklubben från den position du befinner dig just nu på (om du har platsinställningar godkänd) alternativt kan du skriva in din startadress. Det visas sedan lämplig resväg och avstånd till hotellet eller golfklubben samt beräknad tid det tar.

Golfmarknaden

Golfguiden Online har även särskild avdelning -Golfmarknaden – med mer innehåll och Information direkt från golfklubbar i Sverige. På Golfmarknaden finns även inlägg om bl.a golfprodukter.

Mer Golf på Golfguiden!

På Golfguiden Online finns även -Mer Golf- med information och snabblänkar till golfnyheter, golftourer med resultat, golftävlingar, golfinstruktioner på video m.m:

-Internationella golfnyheter!

Välj nyheter direkt från GolfDigest.com, GolfWeek, Golf Monthly eller Sky Sports. Daglig uppdatering! >>Klicka här

-Golfinstruktioner på video!

Svingen, puttning, bunkerslag, pitcha eller chippa. Vi har samlat de bästa videoinstruktionerna vi har hittat inom respektive område.>>Klicka här

-Golftourer Damer & Herrar!

Europatouren, PGA touren, LPGA touren, Ladies europeantour samt alla undertourer. Snabblänkar till resultat, ranking, tävlingsschema, nyheter och spelarstatistik. >>Herr tourer  >>Damtourer

-Världsranking!

Följ dina favoritspelare på värlsdrankingen. Herrar, Damer, Flickor och Pojkar. >>Klicka här

-Golfväderprognos!

Hur blir golfvädret? Här kan du få golfväderprognos för upp till 45 dagar till alla orter i världen. >>Klicka här

-Egna golftävlingar!

Singeltävlingar, lagtävlingar, matchspel, deltävlingar eller kanske ”tävlingar i tävlingen”. Här finns information om golftävlingar. >>Klicka här

-Golfregler!

Välj mellan golfregler på Svenska, Danska, Norska eller Engelska. På informationssidan för golfregler på svenska finns även videos som visar olika regelsituationer. >>Klicka här

-Börja spela golf!

Intresserad av att börja spela golf? Här finns information och länkar till hur du går tillväga i Sverige, Danmark och Norge. >>Klicka här

Fler golfsiter!

Vill du söka golfpaket i Sverige eller hitta resebolag med golfresor utomlands
kan du besöka våra systersiter golfpaket.se och golfreseguiden.se

Fler Golfsiter

Vi som ligger bakom GolfguidenOnline.se har även golfpaket.se och golfreseguiden.se som vi brukar säga är systersiter.
Du hittar dessa siter snabbt under menyfliken “Fler Golfsiter”.

Golfpaket.se

Sökmotorn online sedan 2003 för hotell och golfklubbar med golfpaket och boende nära golfbana.
Vi är sedan flera år tillbaka en av de ledande söktjänster online för golfpaket i Sverige.

Till golfpaket.se

Golfreseguiden.se

I vårt arbete med golfsiter för Sverige och Skandinavien har vi även sett att det behövs en guide för golfresor utomlands där man på ett enkelt sätt kan få tips om golfresmål och golfklubbar runt om i världen och inte minst att man på ett enkelt sätt kan söka golfresor.

Med golfreseguiden.se har vi tagit fram en kombinerad golfreseguide och sökmotor för golfresor utomlands.
På golfreseguiden.se kan du direkt söka på t.e.x ett land för att se vilka resebolag som har golfresor till valt land.

Här finns även möjlighet att få tips om både golfresmål och golfklubbar runt om i världen.

Till golfreseguiden.se
Högst upp
Translate »