The Scandinavian Golf Club

Farum, Nordsjälland och Köpenhamn

Kontaktinformation

Adress

Oldvej 3, 3520 Farum

GPS

55.833691530032, 12.338146780826

Telefon


Få prisförslag/offert

Välkommen till The Scandinavian Golf Club!

Robert Trent Jones II Golf Course Architects har lyckats återskapa naturens skönhet och vilda djur i The Scandinavians 200 tunnland skogsområde.

Old Course

Old Course är en bana med omedelbar charm, där spelare kan känna sig ensamma på nästan varje hål, trots att alla starttider är bokade. Banan har fem utslagsplatser. På Old Course är noggrannhet viktigare än längd. Alla fem Par 3-hålen på Old Course innehåller vattenhinder, vilket är en nyckelfaktor som understryker behovet av att välja rätt järn. Den 6361 meter långa banan från back-tee ger ytterligare utmaningar i form av snabba och kuperade greener. 18 hål är en utmanande Par 5 med vatten, där precision i alla slag krävs innan spelaren tas tillbaka till det fantastiska klubbhuset.

New Course

New Course utmanar spelaren med smala fairways, där precision i slag och att hålla ett konstant fokus på banhantering är en nödvändighet. Ett av banans mest strategiska och precisionskrävande hål är 11:an som byggdes på den tidigare gevärsskjutbanan. Visuellt kan New Course upplevas smalare än Old Course med bunkrar strategiskt placerade i den bästa Trent Jones II-designen. Det majestätiska 18:e hålet (Par 5) på New Course lockar många golfare att skära en bit av hörnet för att komma på green i två slag. Båda banorna är designade av RTJII på ett sätt som straffar girighet – eller ger en välförtjänt bonus.

Video

Fakta

  • 18+18 hål
  • Par 72, 72
  • Skogs/ parkbanor
  • Restaurang
  • Golfshop
  • Farum, Nordsjälland och Köpenhamn, Danmark

Karta

NY SÖKNING