Quality Hotel Match

Jönköping, Jönköpings län

Välkommen till Quality Hotel Match!

Quality Hotel™ Match bjuder på en enastående utsikt över Vättern och ett brett serviceutbud. Här finns restaurang och relaxavdelning med utomhusbubbelpool. Hotellet är the perfect Match, vare sig du reser för en konferens, med familjen eller med vännerna.

Brasserie NÒR
I den forna tändsticksfabriken väntar en matupplevelse utöver det vanliga! Med mod och kreativitet skapar brasserie NÒR nya versioner av våra klassiskt nordiska rätter, med en européisk twist. Vi sätter vår unika prägel på rättererna, inspirerade av råvarorna i våra lokala sjöar och skogar. Varmt välkommen in till en mysig och levande atmosfär hos oss på NÒR! Boka bord här.

Om hotellet
Välkommen till Quality Hotel™ Match, med sina 17 våningar, 229 hotellrum, 10 konferenslokaler, relaxavdelning och utomhusbubbelpool! Hotellet är en naturliga mötesplatsen för både familjer och affärsresande, helt enkelt en perfect Match.

Konferens & aktiviteter
Förbered dig för lekfulla upplevelser hos oss! När du bokar möten och konferenser ingår gratis mjukglass och popcorn för alla deltagare i paketet! När jobbet är klart är ni välkomna ner i baren för en AW med shuffleboard och en härlig bit mat. Och glöm inte besöka vår utomhusbubbelpool* med otrolig utsikt över Vättern.

Room for gaming
Hos oss hittar du renodlade Gaming Rooms i samarbete med Telia och Gsign. Rummen är inredda med ergonomiska möbler specifikt designade för gaming. Givetvis finns även den senaste tekniska utrustningen för den bästa upplevelsen.

Golfbanor i närheten

A6 Golfklubb, Jönköpings Golfklubb, Skinnarebo Golf & Country Club, Sand Golf Club

Fakta

  • Hotell. boende
  • Restaurang
  • Konferens
  • Strawberry
  • Jönköping, Jönköpings län
  • Södra Sverige

Karta

NY SÖKNING