Hotell Bellevue

Hjo, Västra Götaland

Kontaktinformation

Adress

Bangatan 2, 544 33 Hjo

GPS

58.30403475834, 14.292286789257

Telefon


Välkommen till Hotell Bellevue!

Välkommen till hotell och konferensanläggningen, Hotell Bellevue vid Vätterns strand, mitt i den idylliska sommar- och trästaden Hjo

Här kan du vandra mellan trähusen utefter hamnen på varma kullerstensgator efter din golfrunda på Hökensås Golfbana eller Breviks Golfanläggning. Hökensås Golfbana är unik bana i sig med sina 27 hål, vilket ger dig en möjlighet att under flera dagar spela olika banor på samma golfbana. För många är banan både utvecklande och lite utmanande. Om du hellre vill spela på en lättare bana utefter Vätterns strand kan vi rekommendera Breviks Golfbana som ligger norr om Hjo.

Vårt hotell ligger vackert inbäddat i Hjo stadspark och en av våra byggnader har anor från tidigt sekelskifte. Hotell Bellevue är en fullserviceanläggning med hotell, restaurang och 6 konferensrum med plats för upp till 120 deltagare. Vårt hotell erbjuder alla typer av faciliteter så som bar, lounge, bastu och ett samarbete med de lokala gymmen.

Vårt hotell byggdes 1974 av en känd arkitekt vid namn Heineman, hans typiska arkitektstil återfinns en rad offentliga byggnader runt om i Skaraborg. Hotellet är också byggt av tegel från anrika Almenäs, och om du vill utmana dig själv så försök räkna antalet fotavtryck i våra tegelstenar. Vi har också 6 st konferensrum som tar allt mellan 2–120 deltagare och behöver du hjälp med att skapa en konferens med aktiviteter så hjälper vi gärna till. Vi kan erbjuda stadsvandringar, ångbåtsturer, fiske och natur aktiviteter och vandringar.

Golfbanor i närheten

Brevikens GK, Hökensås GK

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Restaurang
  • Hjo, Västra Götaland
  • Västra Sverige
  • Sverige

Karta

NY SÖKNING