Furuliden Värdshuset i Vittsjö

Vittsjö, Skåne

Kontaktinformation

Adress

Furuliden 1, 280 22 Vittsjö

GPS

56.333862586619, 13.668896221123

Telefon


Välkommen till Furuliden Värdshuset i Vittsjö!

För dig som vill njuta av mer än golf, hälsar vi på Värdshuset välkommen till en hemtrevlig atmosfär med personlig service.

Vårt Värdshus är det enda kvarvarande från Vittsjös storhetstid som kurort. Ända sedan slutet av 1800-talet har man rest till Vittsjö för att vila både kropp och själ. Även om pensionaten från den tiden försvunnit, finns den stärkande och välgörande friska luften kvar. Runt Värdshuset finner du vacker natur med bokskogar, naturreservat och många sjöar.

Våra rum är personligt inredda och fullt utrustade. Ni kommer till bäddade sängar, handduk och badlakan ligger framlagt. Vi har totalt 20 bäddar. Alla våra dubbelrum samt familjerummet har dusch och toalett på rummet. Två enkelrum har gemensam dusch och toalett i korridoren. Efter en god natts sömn, önskar vi godmorgon med en härlig frukostbuffé.

I de gemensamma utrymmena finns möjlighet till after-golf med samkväm framför brasan eller prisutdelningar efter dagen på banan. Wifi finns med god täckning i hela huset.

Restaurangen

I vår restaurang bjuder vi till bords med vita linnedukar och levande ljus. Vårt kök har som ambition att tillaga smakrika menyer från närproducerade råvaror. När vädret tillåter har vi grillkvällar i vår trädgård, och dukar då upp på vår stora altan.

Golfbanor i närheten

Wittsjö GK, Hässlegårdens GK, Skepparslöv GK, Perstorps GK

Fakta

  • Hotell, boende
  • Värdshus
  • Konferens
  • Restaurang
  • Vittsjö, Skåne
  • Södra Sverige, Sverige

Karta

NY SÖKNING