Eksjö Stadshotell

Eksjö. Jönköpings län

Välkommen till Eksjö Stadshotell!

På Eksjö Stadshotell finns allt du behöver – oavsett om du bara vill ha en enkel och bekväm övernattning när du är på resande fot eller om du vill lyxa till det ordentligt och få en helhetsupplevelse i fina miljöer kombinerat med god mat i vår restaurang.

Hotellet är byggt 1862 och har en anrik historia. Man kan, utan att överdriva, säga att du befinner dig på klassisk mark när du besöker oss. Den gemytliga miljön i kombination med god service gör att vi vågar utlova en trevlig vistelse här hos oss.

Bo i en klassisk miljö!
De gedigna stenväggarna präglar en svunnen tid samtidigt som byggnaden renoverats och bevarats med känsla och mycket hjärta. Nu är det er tur att få uppleva denna svenska pärla!

Vår bistro
I vår Bistro kan du njuta både av kulinariska läckerheter och stilfull inredning. Vill du ha något alldeles extra, anordnar vi gärna en vinprovning eller en femrättersupé från vårt välrenommerade kök.

Nöjen
Det händer alltid något spännande i Eksjö så som Matfestivalen, International Tattoo, Eksjö Stadsfest, Bonnadan, julmarknaden med flera. Stadshotellet bjuder in till arrangemang i samband med evenemangen, men även till danskvällar, maskerader, pubkvällar och julbord.

Varmt välkommen till Eksjö Stadshotell!

Golfbanor i närheten

Eksjö Golfklubb

Video

Fakta

  • Hotell, boende
  • Restaurang
  • Konferens
  • Eksjö, Jönköpings län
  • Sydöstra Sverige

Karta

NY SÖKNING