Halmstad Tönnersjö Golfbana

Halmstad Tönnersjö Golfbana

Välkommen till Halmstad Tönnersjö Golfbana!

En bit söder om Halmstad ligger Halmstad Tönnersjö Golfbana, en privatägd anläggning i ett lätt kuperat och naturskönt kulturlandskap med vackra ekar och glittrande vattendrag. Här finns en artonhålsbana samt en niohålsbana som är öppen för alla.

Artonhålsbanan har en bra variation med flera intressanta höjdskillnader och strategiska hinder som ger en bra golfutmaning såväl som en skön naturvandring. På niohålsbanan, med par 29, finns golfhål mellan 90 och 200 meter och passar både duktigare spelare och nybörjare.

Utöver banorna finns en stor och platt range med flera mål och två platser under tak, två övningsbunkrar samt en stor och jämn övningsgreen. Många gäster väljer att övernatta i gårdshotellet, gårdshuset eller i de välutrustade stugor som står intill niohålsbanan och utnyttja de mycket prisvärda golfpaket som erbjuds. Här finns även gott om husvagn- och husbilsplatser.

I ett vackert och äldre stenhus finns en större restaurang som även fungerar som festlokal vid större arrangemang. Maten är utmärkt och består inte sällan av lokalt jagat vilt. I huvudbyggnaden med receptionen finns även omklädningsrummen och en shop med inriktning på kläder.

Mer information och kontaktuppgifter klicka här

Video

Galleri

Sök på information