Golfarenan – fantastisk plats för träningsläger

Golfarenan – fantastisk plats för träningsläger

Vår filosofi är att det ska vara inspirerande och roligt att träna golf!

Här har vi öppet 365 dagar om året och har träningsytor, lokaler och kompetens för att skapa lyckade träningsdagar som utvecklar individer och grupper. Så bjud in till träningsläger på Golfarenan!

Utvecklingscentrum Elitmiljö Golf

Sedan Golfarenan öppnades 2011 har vi varit värdar för landslag, klubbar, privata grupper och allt där emellan. De allra flesta kommer dessutom tillbaka år efter år – vi tänker att det är det bästa betyg som man kan få. Golfarenan är utvecklingscentrum för Elitmiljö Golf som drivs av Svenska Golfförbundet.

Unik träningsmiljö

Ett träningsläger hos oss ger er tillgång till vår unika, kreativa och inspirerande träningsmiljö och samlade expertis. Vi har skapat övningsytor utomhus så att ni ska kunna träna på golfens alla olika slag och lägen. Med 24 rangeplatser under tak och till infravärme, golfstudio och inomhushall för golfträning har vi i det närmaste tagit bort vädrets makter från ekvationen. Med fullutrustat gym, centra för fystester och utbildningslokaler får ert golfläger möjlighet till många utvecklingsperspektiv. Kort sagt så kan ni vara säkra på att alltid få bra förhållanden som gör träningslägret till en succé.

Resurser och kompetens

Vår PGA-tränare Jakob Stenberg finns behjälplig när ni är på plats. Behöver ni extra tränarresurs till träningsgruppen under er vistelse så kan vi oftast lösa det. Våra personliga tränare i gymmet har golfkompetens och kan lägga upp fysträning och fystester anpassad er grupp.

Träna, ät, sov – repeat!

Att bygga framgång kräver mer än träning. Bra mat och god sömn är lika viktigt. Därför lägger vi fokus på att ni ska få även dessa delar under era träningsdagar hos oss. Hos oss bor ni antingen i hotellrum eller i stugor.

Mer information och kontaktuppgifter klicka här

Galleri

Sök på information