Araslöv Golf och Resort

Araslöv Golf och Resort

Våra golfbanor är både för proffs och amatörer

Våra golfbanor hör till de bästa i Skåne både då det gäller utförande och skötsel. Dessutom är banorna kända för de snabba och jämna greenerna. Det som gör oss unika är framför allt vårt speciella teesystem på vår södra golfbana vilket möjliggör för dig att specialanpassa banan och ditt spelsätt efter sin spelförmåga. Vi kan stolt meddela att vi är en av de främsta i Skåne som erbjuder detta spelsätt som gör att varje spelare kan utvecklas individuellt. Det är bland annat detta som gör vår golfbana unik.

Norra Banan är en skogs- och parkbana med snabba greener och stora grästees. Den startar nere vid övningsgreen & driving range och avslutas uppe vid restaurangen med ett hål som vi brukar beteckna som ”Sveriges häftigaste 18:e hål”. Ett ganska långt inspel slås över vattenhindret som omger restaurangens uteservering och upp på den kuperade greenen. Ingen lätt sak!

Södra Banan har karaktären av en skogs- och parkbana. Banan är relativt lång, med kraftigt kuperade fairways, små greener och stora vattenhål som hinder. Södra Banan avslutas uppe vid klubbhus & restaurang precis som Norra banan. Banan startar vid driving rangen och sträcker sig sedan både genom såväl mäktig ek- och bokskog som över kuperade fält.

Video

Galleri

Sök på information