Gränsö Slott

Västervik, Kalmar län

Kontaktinformation

Adress

Gränsövägen 78, 593 92 Västervik

GPS

57.7623443, 16.6819544

Telefon


Välkommen till Gränsö Slott!

Det goda livet på Gränsö Slott i Västervik

Gränsö slott ligger romantiskt i Västervik i norra Småland omgivet av hav, ett vackert skärgårdsreservat och lummiga slottsparker. Vi vänder oss till privatgäster som söker lyxig avkoppling i slottsmiljö vid havet och till konferenser som söker avskildhet, inspiration och guldkant för deltagarna.

På Gränsö slott bor du i vackra rum i Superiorklassat hotell, njuter i en härlig Spalounge med varma källor och upplevelsebad, och avslutar med läcker supé i vår Slottsrestaurang inrymd i ett vackert Orangeri i slottet. Gränsö slott är en familjeägd anläggning och alla gäster tas emot personligt. Vi vill att din vistelse på Gränsö ska bli en upplevelse. Alla boende gäster har fri tillgång till spaloungen med pooler under hela vistelsen.

Två spännande hotellmiljöer
På Gränsö Slott kan du välja mellan två olika hotellmiljöer. Strandhotellet eller privat bungalow i charmiga Gårdshotellet.

Strandhotellet ligger direkt vid havet, Gårdshotellet i en designträdgård med egen pool och privata bungalows byggda i småländsk stil. Sammanlagt finns 52 rum med 110 bäddar, varav en mini-svit och två stora familjesviter med fyra bäddar.

Vid gårdshotellet finns också Gamla skolan med fyra nybyggda och nyinredda rum med kakelugnar. Dessutom finns romantiska Parkhyddan som ligger avskilt och är inrett med tanke på bl a bröllopspar.

Golfbanor i närheten

Lofthammars Golfklubb, Lysingsbadets Golfklubb, Västerviks Golfklubb, Åtvidabergs Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Spa
  • Restaurang
  • Västervik, Kalmar län
  • Sydöstra Sverige

Karta

NY SÖKNING