Clarion Grand Hotel Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Kontaktinformation

Adress

Stortorget 8-12, 252 23 Helsingborg

GPS

56.046429762453, 12.69414299176

Telefon

Email


Välkommen till Clarion Grand Hotel Helsingborg!

Clarion Grand Hotel är ett av Helsingborgs mest klassiska hotell med en unik historia och atmosfär

Vi är en levande mötesplats för både resenärer och lokalbefolkning där service står i fokus. Våra passionerade medarbetare ser till att göra din hotellvistelse till den bästa. Hotellet är perfekt beläget på Stortorget i en trevlig del av centrala Helsingborg. Alldeles intill hittar ni shoppinggatan och på mindre än fem minuters promenad från hotellet når man Knutpunkten och färjan till Danmark

Grand Hotel Helsingborg har under lång tid varit en viktig del i stadens historia. Under de senaste åren har hotellet genomgått en omfattande ombyggnation och renovering och här möts nu modern design i klassisk miljö.

I vår restaurang och bar Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson, erbjuder vi en spännande meny med influenser och inspiration från Manhattan, i kombination med lokala smaker och råvaror. Välkommen in på en brunch, lunch eller middag. I baren serveras ett stort utbud av drycker och våra erfarna bartendrar blandar alltifrån spännande nyheter till klassiska favoriter.

En trappa ner på hotellet ligger Spa Njuta, med inspiration från Japan. Här erbjuds flera olika typer av behandlingar, från klassisk massage till fiskspa. Ta tillfället i akt och unna er en stund av avkoppling och njutning.

Golfbanor i närheten

Barsebäck G&CC, Landskrona Golfklubb, Rya Golfklubb, Söderåsens Golfklubb, Vasatorps Golfklubb Classic/ TC, Woodlands G&C

Fakta

  • Hotell. boende
  • Konferens
  • Spa
  • Restaurang
  • Helsingborg, Skåne
  • Södra Sverige, Sverige

Karta

NY SÖKNING