Radie: Av
Radie:
km Set radius for geolocation
Sök

Golfguiden Online – Golfguiden för hela Skandinavien!

Med Golfguiden Online hittar du snabbt golfklubbar i Sverige, Danmark och Norge. Du kan även söka på boende nära golfbana.
På Golfguiden Online finns även Mer Golf – med instruktioner på video, Internationella golfnyheter m.m.

Golfguiden Online – Systersite till golfpaket.se

Golfguiden Online är en systersite till golfpaket.se som är sökmotorn online sedan 2003 för hotell och golfklubbar med golfpaket och boende nära golfbana.
Vi är sedan flera år tillbaka en av de ledande söktjänster online för golfpaket i Sverige. Redan från start hade vi en kart/guide tjänst på golfpaket.se – GolfGuiden. Det fanns även möjlighet att ladda ner GolfGuiden till egen dator som en applikation. Från 2006 startade vi även upp särskild informationssida för Golfguiden där det fanns möjlighet att använda Golfguiden direkt på webbsidan utan att behöva ladda ner som en applikation.

Sedan dess har ny hemsida lanserats med mer innehåll. Golfguiden Online är nu en guide för hela Skandinavien med möjlighet att söka på alla golfklubbar i Sverige, Danmark och Norge. Man kan även söka på boende nära golfbana.

Fungerar lika bra på desktop, läsplatta eller mobil!

Golfguiden Online är autoresponsiv – vilket innebär att sidan fungerar lika bra på dator, mobil som läsplatta.

Välj olika sätt att få information om golf i Sverige!

-Sök direkt i sökmenyn och på karta

Med Golfguiden Online kan du välja mellan att söka direkt i sökmenyn på kategori och/ eller region. Du kan välja att fritextsöka i fältet ”Sök nyckelord” på ”Golfklubbs namn”.

-Se bildspel för olika regioner

Du kan även ”browsa” på olika större regioner som t.e.x ”Golf i Södra Sverige” – då ser du golfklubbar och hotell som medverkar med mer information i bildspel. Du kan också på ett enkelt sätt välja ”se alla Golfklubbar/hotell” då listas alla golfklubbar eller hotell (beroende på vad du valt) i den region du är inne och tittar på. Bra om du tex vet ungefär vart du vill åka och spela golf men vill ha lite överblick vad som erbjuds i regionen.

-Golfmarknaden

Golfguiden Online har även särskild avdelning med mer innehåll och Information direkt från golfklubbar i Sverige. På Golfmarknaden finns även inlägg om bl.a golfprodukter.

 

Mer Golf på Golfguiden!

På Golfguiden Online finns även -Mer Golf- med information och snabblänkar till golfnyheter, golftourer med resultat, golftävlingar, golfinstruktioner på video m.m:

-Internationella golfnyheter!

Välj nyheter direkt från GolfDigest.com, GolfWeek, Golf Monthly eller Sky Sports. Daglig uppdatering! >>Klicka här

-Golfinstruktioner på video!

Svingen, puttning, bunkerslag, pitcha eller chippa. Vi har samlat de bästa videoinstruktionerna vi har hittat inom respektive område.>>Klicka här

-Golftourer Damer & Herrar!

Europatouren, PGA touren, LPGA touren, Ladies europeantour samt alla undertourer. Snabblänkar till resultat, ranking, tävlingsschema, nyheter och spelarstatistik. >>Herr tourer  >>Damtourer

-Världsranking!

Följ dina favoritspelare på värlsdrankingen. Herrar, Damer, Flickor och Pojkar. >>Klicka här

-Golfväderprognos!

Hur blir golfvädret? Här kan du få golfväderprognos för upp till 45 dagar till alla orter i världen. >>Klicka här

-Egna golftävlingar!

Singeltävlingar, lagtävlingar, matchspel, deltävlingar eller kanske ”tävlingar i tävlingen”. Här finns information om golftävlingar. >>Klicka här

-Golfregler!

Välj mellan golfregler på Svenska, Danska, Norska eller Engelska. På informationssidan för golfregler på svenska finns även videos som visar olika regelsituationer. >>Klicka här

-Börja spela golf!

Intresserad av att börja spela golf? Här finns information och länkar till hur du går tillväga i Sverige, Danmark och Norge. >>Klicka här

Fler Golfsiter

Vi som ligger bakom GolfguidenOnline.se har även golfpaket.se och golfreseguiden.se som vi brukar säga är systersiter.
Du hittar dessa siter snabbt under menyfliken ”Fler Golfsiter”.

Golfpaket.se

Sökmotorn online sedan 2003 för hotell och golfklubbar med golfpaket och boende nära golfbana.
Vi är sedan flera år tillbaka en av de ledande söktjänster online för golfpaket i Sverige.

www.golfpaket.se

Golfreseguiden.se

I vårt arbete med golfsiter för Sverige och Skandinavien har vi även sett att det behövs en guide för golfresor utomlands där man på ett enkelt sätt kan få tips om golfresmål och golfklubbar runt om i världen och inte minst att man på ett enkelt sätt kan söka golfresor.

Med golfreseguiden.se har vi tagit fram en kombinerad golfreseguide och sökmotor för golfresor utomlands.
På golfreseguiden.se kan du direkt söka på t.e.x ett land för att se vilka resebolag som har golfresor till valt land.

Här finns även möjlighet att få tips om både golfresmål och golfklubbar runt om i världen.

www.golfreseguiden.se

Högst upp
Translate »